Aktuality - Nezařazené

Začíná milostivé léto – jak se rychle zbavit dluhů jen za 908,- Kč?

Milostivé léto je akce schválená poslanci, která umožňuje tisícům lidí se zbavit exekucí vůči veřejnoprávním subjektům. Stačí zaplatit jistinu a náklady exekuce ve výši 908,- Kč. Státní organizace v rámci Milostivého léta odpustí veškeré poplatky a sankce, které se k dluhu nastřádaly.

Pokud chcete využít tuto akci, je třeba splnit následující podmínky:

1)      Mít dluh vůči veřejnoprávnímu subjektu, tedy vůči státu, obci, nebo jejich organizacím, např. dopravní podniky, ČEZ, Pražská plynárenská, Česká televize, nemocnice, technické služby, zdravotní pojišťovny a další.

2)      Dluh musí být již v exekuci

3)      Exekuce je vedena soudním exekutorem

 

Milostivé léto začíná 28. října 2021 a končí 28. ledna 2022. Doporučujeme s celým procesem začít co nejdříve, protože se taková podobná šance zřejmě již nebude opakovat a dá se očekávat velký zájem a s tím spojené administrativní průtahy.

 

Je pro mě vhodné milostivé léto využít?

Pokud máte exekuci a věřitel je výše uvedený veřejnoprávní subjekt tak rozhodně ano. Jelikož se jedná o akci, která se nejspíše už nebude nikdy opakovat, je tento institut pro Vás jedinečnou šancí jak se jednou provždy zbavit Vašeho dluhu u veřejnoprávních subjektů a neplatit příslušenství ani náklady řízení.

 

Co pro to musím udělat?

V prvé řadě je třeba požádat exekutora o vyčíslení aktuální dlužné jistiny (lze i prostřednictvím naší advokátní kanceláře). Následně zaplatíte jistinu i s poplatkem 908,- Kč exekutorovi a poté vyčkáte na rozhodnutí exekutora, kterým Vás osvobodí od placení zbytku dluhu. Pokud se na naši advokátní kancelář CINK a partneři obrátíte, rádi Vám vše vyřídíme.

 

Lze milostivé léto zkombinovat s oddlužením?

Milostivé léto zkombinovat s oddlužením lze, pokud dlužíte u veřejnoprávního subjektu, můžete se takového dluhu zbavit v rámci milostivého léta a dluhy u soukromoprávních subjektů lze vyřešit oddlužením. Pozor ale na zvýhodňování věřitelů, pokud jste již v úpadku, je třeba postupovat tak, aby se nejednalo o trestný čin. Vhodný způsob kombinace využití milostivého léta Vám rádi poradí naši insolvenční specialisté.

Naši zkušení advokáti se nezaleknou žádné právní výzvy.

Zanechte nám kontakt

Nechte jen číslo nebo e-mail
a my se vám ozveme do 48 hodin zpět.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Domluvte si konzultaci

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.